Vabilo na usposabljanje: Zadruga kot oblika socialnega podjetništva

Datum dogodka: 23.02.2023

 VABILO 

Vabljeni na usposabljanje

ZADRUGA KOT OBLIKA SOCIALNEGA PODJETNIŠTVA
v okviru projekta »BODI SOC«, ki bo

v četrtek, 23. 2. 2023, od 9.00 do 15.00

v Zadrugi Konopko z.o.o., so.p., Lindek 22, 3213 Frankolovo.

Zadruga Konopko je skupina posameznikov in organizacij, ki želi živeti in delati trajnostno v sobivanju z naravo, preko zadružništva povezati Slovence – od kmeta do kupca, povezati urbana središča s podeželjem, promovirati samooskrbo in v Sloveniji pridelane izdelke ter na ta način generirati nova delovna mesta. Sedež zadruge se nahaja v idiličnem okolju Lindeka nad Frankolovim, kjer izvajajo delavnice, druženja in možganske nevihte. Operativna poslovna enota je v Ljubljani na Ižanski cesti, manjše skladišče imajo tudi  na Ptuju (Nova vas, kmetija Lacko).

Na usposabljanju bomo križarili po:

  • Zakaj in kako ustanoviti zadrugo kot obliko socialnega podjetja
  • Konopko in učinkovit marketing, moč zadružne blagovne znamke
  • Uporabnost konoplje v gradbeništvu
  • Kosilo
  • Zadružništvo v praksi: Kmetija Vrhivšek
  • Hitrejši napredek s pomočjo skupne baze znanja
  • Kako organizirati in izvesti delavnico – praktično delo

Odhod iz Celja z brezplačnim organiziranim avtobusnim prevozom. Odhod avtobusa izpred Dvorane Zlatorog, Opekarniška cesta 15, Celje ob 8.30. Prihod v Celje je predviden med 15.30 in 16.00.

Obvezne prijave na elektronski naslov info.rasr@bodisoc.si, do vključno 17. 2. 2023. Ob prijavi sporočite , če se boste peljali z avtobusnim prevozom.

Udeležba na usposabljanju je brezplačna in poteka v okviru projekta BODI SOC – Krepitev podpornega okolja za socialna podjetja na območju kohezijske regije Vzhodna Slovenija. Projekt sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Vljudno vabljeni.

    Iva Zorenč
    direktorica RASR, d.o.o

Scroll to Top
Skip to content