Usposabljanje: Kako narediti objave na družabnih omrežjih bolj zanimive

Datum dogodka: 29.03.2023

Vabljeni na usposabljanje z naslovom: »KAKO NAREDITI OBJAVE NA DRUŽABNIH OMREŽJIH BOLJ ZANIMIVE« v okviru projekta »BODI SOC«, ki bo v sredo, 29. 3. 2023, od 9.00 do 13.00  v Centru ponovne uporabe, Celjska cesta 10, 3212 Vojnik

Digitalni marketing je promocija za povezovanje s potencialnimi interesenti preko interneta. To zajema vse oblike digitalne komunikacije, torej vsa komunikacija, ki je dostopna preko elektronskih naprav na spletu.  Če oglašujete v tiskanem mediju, televiziji ali radiu imate omejene informacije kdo dejansko je videl vaš oglas. Na voljo so vam na primer demografski podatki, ki pa niso dovolj. Z digitalnim marketingom naredite potrebno raziskavo in ugotovite kdo je vaša ciljna skupina, na hitro lahko spremenite vašo strategijo in dosežete ljudi, ki jih želite.

Na usposabljanju se bomo skozi prakso dotaknili Facebooka in Instagrama

  • Facebook, Instagram prek računalnika in mobilnega telefona
  • Priprava atraktivne objava na lastnih profilih družabnih omrežij
  • Objava storyjev/zgodb
  • Hastagi oz. ključniki, ter označevanje za boljši doseg željenega občinstva

Celotno usposabljanje bo potekalo prek lastnih računalnikov in mobilnih telefonov, zato je pogoj, da imate vnaprej naložene aplikacije na mobilnih telefonih.
Obvezne prijave na elektronski naslov info.rasr@bodisoc.si, do vključno 27. 3. 2023.

Udeležba na usposabljanju je brezplačna in poteka v okviru projekta BODI SOC – Krepitev podpornega okolja za socialna podjetja na območju kohezijske regije Vzhodna Slovenija. Projekt sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Scroll to Top
Skip to content